Faalangst

Overwin je angst!

Rijschool Smalbeek biedt extra ondersteuning bij faalangst en helpt je bij het overwinnen van je angst en nervösiteit.

Tijdens de lessen besteden we aandacht aan de voorbereiding voor het examen en zorgen we ervoor dat je zo ontspannen mogelijk naar het rijexamen toegaat. Wat meestal in dit geval ook helpt is de Tussentijdse Toets waarbij je het examen in de praktijk al een keer beoefend en het voordeel is dat je extra vrijstelling kunt krijgen voor bijzondere handelingen tijdens het examen.

Gratis Proefles!

Vraag meteen een gratis proefles aan en start direct met lessen.Makkelijker dan je denkt

Het halen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in je leven. Het rijbewijs geeft je zelfstandigheid en markeert vaak een overgang naar volwassenheid. Maar het halen van het rijexamen is voor velen een spannende gebeurtenis. Niet iedereen is tegen die spanning opgewassen. Kandidaten die tijdens een normale rijles een uitstekende rijvaardigheid laten zien, worden door faalangst tijdens het examen onzeker en gestrest. Zo maken ze fouten die ze anders niet zouden maken, waardoor ze voor het examen zakken. Onnodig, dit is te voorkomen.

Ervaringen en Reviews

Wat zeggen geslaagde leerlingen over ons?

Aardige rij-instructeur doet wat hij moet doen en doet dat goed. Prima service voor de rest, zeker een aanrader

Sophia

Voor iemand met faalangst was hij een hele fijne instructeur. Ook was het erg fijn dat rijlessen vaak en flexibel konden worden ingepland. Vanochtend in één keer geslaagd!!

Cihan

Betrouwbare en erg rustige instructeur. Heel soepel met de tijden van de rijlessen. Ik werk doordeweeks vaak tot 5 uur a half 6, maar soms ook op zaterdag. Toch was er altijd de mogelijkheid om danwel laat op de avond, danwel op zondag te lessen. Daarnaast (zoals gezegd) erg rustig, waardoor je niet bang bent om fouten te maken. Een echte aanrader! Overigens in 1x geslaagd. Erg blij.

Vincent